Rijnbeek en Zoon B.V. vaste planten is een van de toonaangevende potkwekers en groothandelaars van vaste planten. Samen met een grote kring van contracttelers brengen zij een van de breedste assortimenten van vaste planten in Europa op de markt.

Rijnbeek en Zoon B.V. heeft alleen al meer dan 2200 soorten vaste planten alfabetisch op voorraad staan, waaruit hun klanten en potentiele klanten een keuze kunnen maken en deze eventueel gelijk mee kunnen nemen. Naast een breed sortiment vaste planten vindt Rijnbeek en Zoon B.V. het zeer belangrijk dat hun vaste planten de beste kwaliteit hebben die op dat moment beschikbaar is.

De vaste planten staan voornamelijk in 9 cm potten, maar er is ook een uitgebreid sortiment grote potten van maart tot en met oktober leverbaar met op dat moment visueel aantrekkelijke planten.

Wekelijks zendt Rijnbeek en Zoon B.V. een lijst met visueel aantrekkelijke vaste planten rond aan geinteresseerden. (Indien u geinteresseerd bent om deze lijst wekelijks of tweewekelijks te ontvangen laat het ons dan weten.)Rijnbeek en Zoon B.V. levert niet alleen vaste planten, maar daarnaast kan er ook promotiemateriaal bijgeleverd worden. Van meer dan 1750 vaste planten soorten kunnen er bijpassende foto-etiketten worden geleverd al dan niet in de pot gestoken. Ook kunnen er etiketten bijgeleverd worden waarop uw naam vermeld staat.

Naast een breed assortiment vaste planten maakt Rijnbeek en Zoon B.V. gebruik van de modernste technologie op het gebied van barcode scanning. De barcode staat vermeld op de etiketten en ook onze klanten kunnen hiervan gebruik maken bij de afrekening van het produkt.

Vaste planten in pot van Rijnbeek en Zoon B.V. gaan door heel Europa heen en vinden hun afzet zowel bij tuincentra, bloemenzaken, hoveniers als collegakwekers. Binnen Nederland levert Rijnbeek en Zoon B.V. wekelijks franco huis, binnen Europa wordt na overleg geleverd.

Wanneer u meer over Rijnbeek en Zoon B.V. vasteplanten wilt weten stuur ons dan E-mail, fax of bel ons.
Vaste planten - Vollegrond
Waar kunt u ons vinden
Homepage
Bloeiende Planten