Rijnbeek en Zoon B.V. vaste planten is een bedrijf dat groeiende is in de groothandel van vollegronds planten. Rijnbeek en Zoon B.V. vaste planten staat bekend als een bedrijf dat soortecht, vrij van wortelonkruiden en goede kwaliteit levert.

Het sortiment vollegronds planten bestaat uit meer dan 2000 soorten die samen met een aantal contracttelers op een zo hoog mogelijk kwaliteits niveau worden gekweekt. Specialiteiten uit het sortiment zijn Astilbe, Dicentra, Hemerocallis, Heuchera, Hosta, Papaver.

Rijnbeek en Zoon B.V. levert niet alleen vaste planten maar daarnaast kan er ook promotiemateriaal bijgeleverd worden. Van meer dan 1750 vaste planten soorten kunnen er bijpassende fotoetiketten worden geleverd. Ook kunnen er etiketten bijgeleverd worden waarop uw naam vermeld staat

Vaste planten uit de vollegrond van Rijnbeek en Zoon B.V. worden over de hele wereld geŽxporteerd van Amerika tot Canada en van Zwitserland tot Japan. Overal ter wereld wordt enthousiast gereageerd op de kwaliteit van en diversiteit aan produkten die Rijnbeek en Zoon B.V. kunnen leveren.Rijnbeek en Zoon B.V. kan u een lijst met vaste planten, die op dit moment beschikbaar zijn, op verzoek doen toekomen. U kunt ons E-mailen, faxen, bellen of gewoon een brief sturen.
Vaste planten - pot
Waar kunt u ons vinden
Homepage
Bloeiende Planten